Reviews

Een stukje service waar je wat mee kunt

13 mei 2024

In 2023 een Burstner camper gekocht, prachtding en we zijn meer dan tevreden.

Van de winter overdekt gestald en de huishoudaccu’s verwijdert. Bij het terugzetten

was er iets een beetje fout gegaan. (Accu’s verkeerd om) Maar gelukkig werd de telefoon

opgenomen en rustig uitgelegd wat ik moest doen. Probleem opgelost. Nu hadden we geen

water, nieuw pompje gekocht, maar hielp niet echt, 1 telefoontje en probleem opgelost.

Topdealer, geduldige uitleg geeft voor mij in ieder geval vertrouwen.

Jim Franken

Aankoop Dethleff

26 april 2024

In februari camper gekocht bij Camperplazaharskamp, vriendelijke mensen, goed geholpen en goeie service, zeker een aanrader!!

Rob Tousain

Prima gebruikte Camper

11 april 2024

Verleden jaar onze camper ingeruild op een burstner aviano uit 2008 kachel kapot in Portugal laten repareren onderweg, geen probleem naar tevredenheid opgelost in de garantie periode

Jos De Ridder

Fijn bedrijf

29 januari 2024

Wij hebben hier onze tweede hands camper gekocht. Lieve en mee denkende mensen. Naast dat wij onze camper daar nog een paar maanden mochten laten staan, kregen wij hem helemaal gereed om te reizen. Watertank vol, gas tank erin, electriciteit kabel erin,apk keuring en zo kan ik nog door gaan! Zeker een aanrader om hier is te gaan kijken.

Sietske

Geweldige service

21 november 2023

In juni een camper gekocht, onze eerste. Wanneer we vragen hebben worden we steeds vriendelijk en adequaat geholpen.

Wij zijn blij met de service en het vriendelijke contact.

Fam. Kleijnendorst

Vriendelijke deskundige uitleg

31 augustus 2023

Uitermate tevreden, prima afhandeling vriendelijk deskundig en altijd een luisterend oor gecombineerd met een adequate oplossing! Top

Haver

Super service

13 mei 2023

Vandaag onze camper opgehaald. Zeer goede service en zeer vriendelijke medewerker. Alles duidelijk uitgelegd.

TOP!!!!

Fam Mink

Zeer tevreden!

8 mei 2023

Begin april camper gekocht bij dit bedrijf. Alle afspraken nagekomen en nog extra dingen gedaan zonder kosten. Al met al erg tevreden, mooi bedrijf, een aanrader!

Anja Sluijmers

Rimor

26 april 2023

Alle afspraken zijn nagekomen en defecten die na de aankoop naar boven kwamen zijn netjes opgelost.

Jody Rust

Prachtige camper en geweldige service

3 september 2022

In juli zochten wij een gebruikte camper en kwam via-via bij Camper Plaza uit. Na een uitgebreide uitleg en een proefrit besloten wij onze camper (Pilote P740) hier te kopen. Bij het ophalen van onze camper enkele weken terug waren alle afgesproken extra’s keurig afgewerkt en na de uitgebreide uitleg gingen we tevreden op weg. Op onze eerste camperplaats bleek de walstroom echter niet te werken, maar met een kort telefoontje met Nicky was dit probleem snel verholpen. Ook in de weken daarna hadden we soms vragen en kleine probleempjes en ook die werden allemaal vlot beantwoord, dus prima service. Kortom, geweldig bedrijf!

Theo & Anita

Aankoop en aflevering: uiterst tevreden. Enkele kleine problemen snel en uitstekend opgelost.

29 juli 2022

Dit bedrijf verdient een dikke tien. Nickey nam alle tijd voor de aflevering van onze Bürstner Nexxo T 740 op 16 juni 2022. Alles werd in het werk gesteld om de camper op de kortst mogelijke termijn van een kenteken te kunnen voorzien. We konden snel op reis en hebben ongelofelijk veel plezier met deze camper, die voldoet aan alle verwachtingen.

Peter en Lidy Meijers, Zwolle

Geen moeilijk gedoe, samen komen we er wel uit

26 juni 2022

Vorige week onze Pilote Aventura opgehaald. De airco was netjes overgezet uit onze inruiler en de bekleding heel erg netjes en mooi vernieuwd.

Geen reservewiel, dan kijken we toch even. Geen gasfles, geen probleem zoek maar uit. Dit is de 2e keer dat wij hier een camper kopen, tot nu toe is alles altijd goed verlopen en volgende week vertrekken wij.

Raymond Peters

Deskundig en betrouwbaar

19 juni 2022

8 juni onze camper opgehaald. Wat waren we blij. Alles werd perfect uitgelegd en Nikki reed zelfs mee om de juiste gasflessen op te halen.

Hele goede service dus Nikki dank je wel en je verdient een dikke 10

John en Carin Renzenbrink

Service

14 juni 2022

In Spanje ging onze waterpomp kapot. Gebeld met Camper Plaza. Er is een nieuwe pomp door hun opgestuurd naar Spanje. Dit viel onder de garantie. Super bedankt mannen voor de service.

Hans Vincenten

Service en garantie top

22 maart 2022

Ruim 1 jaar na aankoop van onze camper bij Camper Plaza brak de hendel van het aftapkraantje van de schoon watertank af. Door Nicky werd het kraantje vervangen door een robuuster type. Zowel kraantje als reparatie werden als garantie afgehandeld. Waar kom heden ten dage nog zo’n service tegen? Super en naar alle tevredenheid afgehandeld. Camper Plaza een topper.

Jan K

Prima service

20 november 2021

Prima contact en alle puntjes netjes opgelost!

Bruno & Felice

Alles is goed duidelijk en eerlijk

31 augustus 2021

Na heel veel rond kijken zijn wij bij Camper Plaza Harskamp terecht gekomen en hebben wij daar onze nieuwe Hymer camper gekocht. We hadden een heel fijn gesprek met Nicky alle vooraf afgesproken zaken werden tot op de puntjes geregeld .voor ons gevoel een eerlijk en mooi net bedrijf ga zo door en Nicky voor ons ben je een topper.

Mieke en Cor Kooman

Super ontvangst en voorlichting.

13 augustus 2021

Vandaag vanuit Friesland naar Harskamp voor een op het oog leuke camper voor ons.

Rustig kunnen bekijken zonder opdringerige verkopers, relaxed en zeer gastvrij en vriendelijk.

Niets was teveel als we om uitleg vroegen, je koop per slot geen pak suiker voor deze prijs.

Betreft de Fiat Ducato 130 multi jet Chauson Welcome 88.

Al met al een top camper met alle documentatie die we erbij konden inzien, gegarandeerde km stand evenals alle andere papieren.

Wij hebben al heel wat campers bekeken maar deze sprong er qua indeling/prijs en staat van onderhoud zeker uit. De koop hebben wij dan ook snel kunnen sluiten zonder druk van de eigenaar van dit mooie bedrijf. Nu nog ff drie weken wachten totdat we kunnen en mogen gaan genieten van onze camper met hopelijk veel plezier en reisvrijheid.

De algehele indruk is top, vertrouwen, goede service en hopen op een topaankoop.

Ik zou iedereen willen aanraden bij Camper Plaza in Harskamp langs te gaan al je een camper wil kopen die eerlijk en duidelijk is.

Chapeau voor dit bedrijf, een parel in Camperland.

Leon en Yma Fleischeuers Gystjerk

Hobby 540 caravan

9 augustus 2021

Begin Mei bij Harskamp onze hobby 540 gekocht. Aardige mensen ook geduldig. De caravan bevalt prima. De frictie cupjes van de stabilisator waren versleten en die heb ik laten vervangen bij mijn stalling natuurlijk in goed overleg. Het geld voor de reparatie keurig gestort gekregen.

Nu de eerste echte vakantie

Fam. Assems

Super camper en goede service.

31 juli 2021

Wij hebben eind april onze eerste camper bij Harskamp Camper gekocht. Ontvangen door Frans en zijn leuke hondje, geholpen door Nicky.

Niets was te veel, uitleg, uitleg en nog eens uitleg en na een proefronde hebben we ja, gezegd! Binnen de afgesproken twee weken was hij klaar voor gebruikt. Spannend, na 24 jaar met een caravan op pad geweest te zijn.

We kwamen enkele kleine dingen mankementen tegen bij gebruik. Deze zijn steeds in overleg gemaakt of vervangen. Uiteraard met een kop koffie of thee. Nicky heeft zijn beloften waar gemaakt.

Wij zijn zeer tevreden met deze Camper Plaza. Hopen ooit in de toekomst daar weer een aankoop te doen! Ga zo door Frans en Nicky, dank jullie wel.

(P.s. het is wel wennen van een caravan naar een camper ;-)).

E. Mulder

Vriendelijk, deskundig, open, behulpzaam, betrouwbaar.

28 maart 2021

Voor het eerst een camper gezien en gekocht. Prima uitleg, erg vriendelijke verkoper, eerlijk, goede inruil caravan en prima service. Mooie aanbiedingen met diverse accessoires. Ben benieuwd wanneer gereed, kunnen niet wachten……… Een aan te raden bedrijf!

Fokko Aarts

Vriendelijke en behulpzame bediening.

25 februari 2021

Prima service en garantie. Heeft bij ons een zeer betrouwbare indruk gemaakt.

Dit bedrijf is een aanbeveling waard!

Fam. Kroos

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Prettig contact.

3 februari 2021

Januari ’21 kwamen wij in het bezit van een Burstner Travel Van. Keurig oplevering met de opmerking dat enkele kleine reparaties moesten gebeuren. Met de toezegging dat dit zou worden hersteld vertrokken wij. Een weekje later was alles super hersteld. Kortom.. Tevreden klanten vanwege mooie aankoop, goed en kundig te woord gestaan en hele deskundige monteur. (Nicky ! 🙂

Ben zeer tevreden.

Hartelijke groet

Karel Anja

Karel de Groot

Goede service

30 november 2020

We hebben twee jaar geleden een Rapido camper gekocht en hadden een probleem bij de watertank . Deze maand zonder problemen hele tank uitgebouwd en het probleem verholpen. Wij zijn zeer tevreden over Camper Plaats Harskamp. Komen afspraken na en zijn friendelijk en gastvrij. Nog bedankt Nick.

Greetje en Thom Scherjon

Thom scherjonv

Adria Coral uit 2011

6 november 2020

Bij Harskamp campers Adria Coral gekocht Mei 2020,Frans eigenaar verkoper heeft ons prima geholpen met advies met de camper,op vakantie gegaan juni en july terug gekomen met wat mankementen camper neergezet en tot volle tevredenheid alles gerepareeerd daarna nog een aan tal weken in Augustus en september weg geweest bleek de koelkast op 12 volt niet te werken weer camper bij hun achter gelaten en weer tot volle tevredenheid gemaakt,Wij zijn voor de volle 100% tevreden over de monteur Rinie en Frans 👍🚐

Fam Klunder

Reparatie kapotte douche afvoer

13 juli 2020

Vorig jaar een camper gekocht ivm corona niet weg kunnen gaan later kwam ik erachter dat de douche verstopt was en het water in de wagen liep laten repareren bij ons in de buurt omdat wij nogal ver van Harskamp wonen de rekening wordt netjes betaald door camperplazaharskamp bedankt voor de geweldige service ook voor de andere kleine dingen netjes opgelost

Arie Verhoeven

Vervanging accu

7 juli 2020

Vanochtend probleem met de huisaccu. Harskamp gebeld en gevraagd of we langs konden komen, geen probleem. Direct 2 accu’s vervangen. Wat een geweldige service!!

Martin van der Wel

Prima service bij een aantal ongemakken na aanschaf camper

28 juni 2020

Wij hebben in Oktober 2019 een fijne Hymer gekocht bij Camperplaza. Door Corona pas kortgeleden weer kunnen gaan camperen. Toen bleken er een aantal gelukkig niet te grote problemen. Deze zijn zonder enig probleem door Camperplaza verholpen zonder kosten. Super service..

Kees Reinders

Aankoop Camper

7 juni 2020

Vanuit het westen naar Harskamp Campers voor bezichtiging van een camper, aldaar aangekomen vriendelijk ontvangen, alle te bezichtigen campers van slot en met de mededeling als er vragen zijn…gewoon stellen wij op pad. Na een gedegen uitleg en bezichtiging van een camper de vraag ” kunnen we een proefrit maken” was geen enkel probleem , men plaatste de handelaar kentekenplaten er op en na ontvangst van de sleutels gekregen op pad.

Na terugkomst weer fijn te woord gestaan en bij een bakje koffie en thee konden er zaken worden gedaan. Alle afspraken werden netjes op schrift gesteld en er was alle ruimte voor het plannen van een opleverdatum. Zelfs waren ze genegen om na aflevering een deel van hun locatie beschikbaar te stellen als stalling. Top. Gelukkig niet nodig gehad. Telefonisch contact over aflevering en op 25 mei jl. de camper opgehaald. Stond schoon, onderhouden en klaar op ons te wachten. Nette overdracht met uitleg en het testen van alle installatiedelen. Kan er alleen maar tevreden mee zijn. Nu twee weken verder en nog geen enkel minpunt van de camper ontdekt.

Een tevreden koper.

Pieter van Pelt

Gekochte camper

27 mei 2020

Super vriendelijk personeel goed geholpen met onze aankoop.

Kan iedereen het bedrijf aanraden echt van a tot z 100% geholpen en uitgelegd.

5 steren zeker waard !

Fam Setten.

camper gekocht

27 mei 2020

Een hele goede service en afhandeling van onze gekochte camper.

Marjo hendrikx

Fijn en betrouwbaar bedrijf, Top service!!

24 februari 2020

Wij hebben in september 2019 bij Nicky een Hobby 600 gekocht . Wij wilden uiteraard een proefrit maken maar er moesten eerst wel wat campers verzet worden maar dit was geen probleem .

Na de proefrit aan de koffie en onderhandelen met Nicky, wij hadden al een camper dus wat was de inruilprijs ……… nou prima dus . De koop werd vlot gesloten en zonder er om te hoeven vragen gaf Nicky ons 6 maanden BOVAG garantie

Een paar weken na de aanschaf toch wat punten die opgelost moesten worden , even met Nicky gebeld en we konden gewoon langs komen

Twee reparaties waren werk voor een specialist , op mijn verzoek of ik dit mocht laten repareren bij Smits Campertechniek in Ede was het antwoord was geen probleem .

De volgende dag weggebracht en bij Smits aangekomen bleek alles al geregeld te zijn door Nicky!!

Wij kunnen Camperplaza Harskamp van harte aanbevelen, TOP service!

Henk en Nel

Januari 2020 gekocht HYMER 578T BJ2013

29 januari 2020

We zijn heel prettig en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en een goede sfeer.

Ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en perfect afgeleverd.[alles volgens afspraak “TOP’’]

Herman en Hennie van den Brink

Aangenaam

12 december 2019

Wij hebben een maand of vier geleden onze eerste camper gekocht bij deze heren Frans en Nikki en was zeer aangenaam geen gedwongen verkoopmethoden maar gewoon relaxed en goede uitleg over diverse typen campers, zeker handig als je er totaal niet in thuis bent zoals wij.

Ook bij afname op de dag zelf heel heel goede uitleg hoe alles werkte en Nikki nam echt de tijd ook al liep men de deur plat voor campers bij Harskamp.

Ook bij het testen in Nederland met weekendjes liepen wij natuurlijk tegen dingen op hoe het werkte maar even bellen en men legde het weer ff uit, ook werden we gewoon terug gebeld.

Dus, zeker geen bedrijf wat je laat zitten als je hebt afgerekend en ik hoor wel eens anders.

Onze volgende camper komt zeker weer bij Harskamp vandaan.

Jongens ga zo door 👍

Rene-desiree

Krommenie

Rene-Desiree

Topbedrijf

27 oktober 2019

Hebben hier voor 2e maal camper gekocht mee op vakantie naar kroatie geweest waarna enkele puntjes naar boven kwamen alles naar volle tevreden heid opgelost mocht hem zelfs bij ons in de buurt naar de garage brengen op hun kosten echt topbedrijf

Liesbeth en Fred van den tempel

Service, ook 3 jaar na aankoop.

26 oktober 2019

In dec 2016 een Hymer occasion gekocht. Na bijna 3 jaar probleemloos gebruik brak de sluiting van de ijskast af. Eerst zelf op internet geprobeerd een nieuw onderdeel ervoor te vinden. Niet gelukt. Toen toch maar Camper Plaza gebeld. Zij hebben dit minuscule onderdeel in voorraad en sturen het op tegen alleen de portokosten! Dat noem ik service.

Gerlach van Beinum

Adria 577 SC Sport

21 oktober 2019

In Augustus de Adria camper gehaald. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf, leuke vriendelijke mensen die hun woord nakomen. De camper werd netjes volgens afspraken geleverd met goede uitleg. Er kwam tijdens ons eerste camperweekend een klein probleem naar boven die vervolgens keurig werd opgelost. Ook na de verkoop zijn deze mensen thuis. Alles keurig netjes opgelost…….TOP!!

Bert en Rolien

Goede aflevering gebruikte camper en snelle en coulante afhandeling reparaties in de garantieperiode

15 augustus 2019

Het geven van een review is niet echt ons ding. Maar Camper Plaza verdient een pluim. We kregen een door ons gekochte gebruikte camper geweldig netjes afgeleverd. En met een uitgebreide uitleg. In de garantieperiode zijn twee reparaties (schokdemper en later ook een remklauw) snel en zeer coulant afgehandeld. Bedankt voor de goede service.

Jan van der Leij

Prettig verkoopgesprek en prima service,

25 juli 2019

In maart eerste bezoek. Vriendelijk geholpen. Geen opdringerige verkopers maar alle gelegenheid rustig rond te kijken in het zeer diverse camperaanbod. Vragen duidelijk beantwoord. Ook de in te ruilen camper werd serieus genomen en leverde een reëel bod. Aanpassingen aan de gekochte camper tegen redelijk tarief. Ook de Bovag garantie wordt serieus genomen. Een telefoontje en de afspraak bij de naburige garage was geregeld. Ook hier goed geholpen. Aanrader dus!

Ale

Reperatie

3 juli 2019

2 maanden geleden een camper gekocht naar volle tevreden heid .uitgebreide uitleg. Enz.

Helaas 2 keer terug geweest voor reperaties .dat was geen enkel probleem werden altijd snel en correct geholpen een prima service. Prima bedrijf

HANS Elshof

Geen titel

30 mei 2019

onze camper had heel veel problemen. ze hebben ons fantastisch geholpen. iedere keer gebeld hoe het was. als er nog wat is kunnen we altijd terugkomen. het kan niet beter.

rita van dillen

super service aan een onbekende

18 mei 2019

Ik sta met een caravan op een camping in Otterlo.

Dit seizoen begon met pech. Door kortsluiting omvormer kapot. Camper Plaza gebeld voor hulp. (monteur) Mij werd vriendelijk uitgelegd dat Camper Plaza dergelijk werk uitbesteedt en dat ik beter zelf naar BBA in Duiven kon gaan. Dat heb ik gedaan , alleen BBA werkt alleen in opdracht van een dealer. Dus weer gebeld met Camper Plaza. Er werd meteen een “opdracht” gemaild naar BBA. Toen ik de omvormer weer op ging halen bleek ook nog dat alleen de “opdrachtgever” kon betalen. Maar weer gebeld met Camper Plaza en ook dat werd zonder probleem voor mij gedaan.

Dat noem ik nog eens SERVICE. Camper Plaza Bedankt!!

Betty Echten

Geen titel

18 mei 2019

Anoniem

Goede service

16 mei 2019

Kortgeleden onze camper gekocht bij dit bedrijf. Een goede ervaring, de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Goede service en keurige aflevering. Heel netjes een storing verholpen. Een goede ervaring dus wij raden dit bedrijf aan.

Fam. Elshof

Geen titel

20 april 2019

5 april camper opgehaald is perfect afgeleverd en fijne mensen in omgang dit is onze tweede camper bij Caravanplaza harskamp

Zijn ook niet moeilijk met garantie wordt netjes opgelost

Fred van den tempel

Goede aflevering en uitgebreide voorlichting

19 april 2019

We hebben een occasion Hymer B574 gekocht. De voorlichting bij de aankoop was adequaat en bij de inruil werd gezocht naar een win-win situatie. De camper werd geheel nagekeken afgeleverd en alles werd in alle rust uitgelegd. Een zeer goed gevoel bij dit bedrijf

Dinie en Jan van der Leij

Camper Sunlight T68

9 januari 2019

Vandaag onze camper opgehaald bij Camper Plaza Harskamp. Camper is tot volle tevredenheid opgeleverd door Nicky. Hij heeft zich volledig aan zijn afspraken gehouden, camper keurig afgeleverd en alle punten zoals besproken keurig afgehandeld. Wij zijn dan ook super tevreden over de aanschaf en zeker over Nicky die het allemaal keurig heeft gedaan. Super Nicky en nogmaals bedankt.

Willem en Joke van de Voort

Aflevering gekochte camper is prima

7 januari 2019

Vandaag de Malibu opgehaald. Alles werd goed uitgelegd en de camper zag er netjes uit. Een rolgordijn werkte niet geheel goed, ter plekke werd het opgelost! De mensen van camperplaatsen zijn prettig in de omgang. Kortom een goede ervaring bij een goed bedrijf.

Marion

Marion van der Veer