Reviews

Reparatie kapotte douche afvoer

5,0 rating
13 juli 2020

Vorig jaar een camper gekocht ivm corona niet weg kunnen gaan later kwam ik erachter dat de douche verstopt was en het water in de wagen liep laten repareren bij ons in de buurt omdat wij nogal ver van Harskamp wonen de rekening wordt netjes betaald door camperplazaharskamp bedankt voor de geweldige service ook voor de andere kleine dingen netjes opgelost

Arie Verhoeven

Vervanging accu

5,0 rating
7 juli 2020

Vanochtend probleem met de huisaccu. Harskamp gebeld en gevraagd of we langs konden komen, geen probleem. Direct 2 accu’s vervangen. Wat een geweldige service!!

Martin van der Wel

Prima service bij een aantal ongemakken na aanschaf camper

5,0 rating
28 juni 2020

Wij hebben in Oktober 2019 een fijne Hymer gekocht bij Camperplaza. Door Corona pas kortgeleden weer kunnen gaan camperen. Toen bleken er een aantal gelukkig niet te grote problemen. Deze zijn zonder enig probleem door Camperplaza verholpen zonder kosten. Super service..

Kees Reinders

Aankoop Camper

4,0 rating
7 juni 2020

Vanuit het westen naar Harskamp Campers voor bezichtiging van een camper, aldaar aangekomen vriendelijk ontvangen, alle te bezichtigen campers van slot en met de mededeling als er vragen zijn…gewoon stellen wij op pad. Na een gedegen uitleg en bezichtiging van een camper de vraag ” kunnen we een proefrit maken” was geen enkel probleem , men plaatste de handelaar kentekenplaten er op en na ontvangst van de sleutels gekregen op pad.
Na terugkomst weer fijn te woord gestaan en bij een bakje koffie en thee konden er zaken worden gedaan. Alle afspraken werden netjes op schrift gesteld en er was alle ruimte voor het plannen van een opleverdatum. Zelfs waren ze genegen om na aflevering een deel van hun locatie beschikbaar te stellen als stalling. Top. Gelukkig niet nodig gehad. Telefonisch contact over aflevering en op 25 mei jl. de camper opgehaald. Stond schoon, onderhouden en klaar op ons te wachten. Nette overdracht met uitleg en het testen van alle installatiedelen. Kan er alleen maar tevreden mee zijn. Nu twee weken verder en nog geen enkel minpunt van de camper ontdekt.
Een tevreden koper.

Pieter van Pelt

Gekochte camper

5,0 rating
27 mei 2020

Super vriendelijk personeel goed geholpen met onze aankoop.
Kan iedereen het bedrijf aanraden echt van a tot z 100% geholpen en uitgelegd.
5 steren zeker waard !

Fam Setten.

camper gekocht

5,0 rating
27 mei 2020

Een hele goede service en afhandeling van onze gekochte camper.

Marjo hendrikx

Fijn en betrouwbaar bedrijf, Top service!!

5,0 rating
24 februari 2020

Wij hebben in september 2019 bij Nicky een Hobby 600 gekocht . Wij wilden uiteraard een proefrit maken maar er moesten eerst wel wat campers verzet worden maar dit was geen probleem .
Na de proefrit aan de koffie en onderhandelen met Nicky, wij hadden al een camper dus wat was de inruilprijs ……… nou prima dus . De koop werd vlot gesloten en zonder er om te hoeven vragen gaf Nicky ons 6 maanden BOVAG garantie
Een paar weken na de aanschaf toch wat punten die opgelost moesten worden , even met Nicky gebeld en we konden gewoon langs komen
Twee reparaties waren werk voor een specialist , op mijn verzoek of ik dit mocht laten repareren bij Smits Campertechniek in Ede was het antwoord was geen probleem .
De volgende dag weggebracht en bij Smits aangekomen bleek alles al geregeld te zijn door Nicky!!
Wij kunnen Camperplaza Harskamp van harte aanbevelen, TOP service!

Henk en Nel

Januari 2020 gekocht HYMER 578T BJ2013

5,0 rating
29 januari 2020

We zijn heel prettig en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en een goede sfeer.
Ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en perfect afgeleverd.[alles volgens afspraak “TOP’’]

Herman en Hennie van den Brink

Aangenaam

5,0 rating
12 december 2019

Wij hebben een maand of vier geleden onze eerste camper gekocht bij deze heren Frans en Nikki en was zeer aangenaam geen gedwongen verkoopmethoden maar gewoon relaxed en goede uitleg over diverse typen campers, zeker handig als je er totaal niet in thuis bent zoals wij.
Ook bij afname op de dag zelf heel heel goede uitleg hoe alles werkte en Nikki nam echt de tijd ook al liep men de deur plat voor campers bij Harskamp.
Ook bij het testen in Nederland met weekendjes liepen wij natuurlijk tegen dingen op hoe het werkte maar even bellen en men legde het weer ff uit, ook werden we gewoon terug gebeld.
Dus, zeker geen bedrijf wat je laat zitten als je hebt afgerekend en ik hoor wel eens anders.
Onze volgende camper komt zeker weer bij Harskamp vandaan.
Jongens ga zo door 👍
Rene-desiree
Krommenie

Rene-Desiree

Topbedrijf

5,0 rating
27 oktober 2019

Hebben hier voor 2e maal camper gekocht mee op vakantie naar kroatie geweest waarna enkele puntjes naar boven kwamen alles naar volle tevreden heid opgelost mocht hem zelfs bij ons in de buurt naar de garage brengen op hun kosten echt topbedrijf

Liesbeth en Fred van den tempel

Service, ook 3 jaar na aankoop.

5,0 rating
26 oktober 2019

In dec 2016 een Hymer occasion gekocht. Na bijna 3 jaar probleemloos gebruik brak de sluiting van de ijskast af. Eerst zelf op internet geprobeerd een nieuw onderdeel ervoor te vinden. Niet gelukt. Toen toch maar Camper Plaza gebeld. Zij hebben dit minuscule onderdeel in voorraad en sturen het op tegen alleen de portokosten! Dat noem ik service.

Gerlach van Beinum

Adria 577 SC Sport

5,0 rating
21 oktober 2019

In Augustus de Adria camper gehaald. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf, leuke vriendelijke mensen die hun woord nakomen. De camper werd netjes volgens afspraken geleverd met goede uitleg. Er kwam tijdens ons eerste camperweekend een klein probleem naar boven die vervolgens keurig werd opgelost. Ook na de verkoop zijn deze mensen thuis. Alles keurig netjes opgelost…….TOP!!

Bert en Rolien

Goede aflevering gebruikte camper en snelle en coulante afhandeling reparaties in de garantieperiode

5,0 rating
15 augustus 2019

Het geven van een review is niet echt ons ding. Maar Camper Plaza verdient een pluim. We kregen een door ons gekochte gebruikte camper geweldig netjes afgeleverd. En met een uitgebreide uitleg. In de garantieperiode zijn twee reparaties (schokdemper en later ook een remklauw) snel en zeer coulant afgehandeld. Bedankt voor de goede service.

Jan van der Leij

Prettig verkoopgesprek en prima service,

4,0 rating
25 juli 2019

In maart eerste bezoek. Vriendelijk geholpen. Geen opdringerige verkopers maar alle gelegenheid rustig rond te kijken in het zeer diverse camperaanbod. Vragen duidelijk beantwoord. Ook de in te ruilen camper werd serieus genomen en leverde een reëel bod. Aanpassingen aan de gekochte camper tegen redelijk tarief. Ook de Bovag garantie wordt serieus genomen. Een telefoontje en de afspraak bij de naburige garage was geregeld. Ook hier goed geholpen. Aanrader dus!

Ale

Reperatie

3 juli 2019

2 maanden geleden een camper gekocht naar volle tevreden heid .uitgebreide uitleg. Enz.
Helaas 2 keer terug geweest voor reperaties .dat was geen enkel probleem werden altijd snel en correct geholpen een prima service. Prima bedrijf

HANS Elshof

No Title

30 mei 2019

onze camper had heel veel problemen. ze hebben ons fantastisch geholpen. iedere keer gebeld hoe het was. als er nog wat is kunnen we altijd terugkomen. het kan niet beter.

rita van dillen

super service aan een onbekende

18 mei 2019

Ik sta met een caravan op een camping in Otterlo.
Dit seizoen begon met pech. Door kortsluiting omvormer kapot. Camper Plaza gebeld voor hulp. (monteur) Mij werd vriendelijk uitgelegd dat Camper Plaza dergelijk werk uitbesteedt en dat ik beter zelf naar BBA in Duiven kon gaan. Dat heb ik gedaan , alleen BBA werkt alleen in opdracht van een dealer. Dus weer gebeld met Camper Plaza. Er werd meteen een “opdracht” gemaild naar BBA. Toen ik de omvormer weer op ging halen bleek ook nog dat alleen de “opdrachtgever” kon betalen. Maar weer gebeld met Camper Plaza en ook dat werd zonder probleem voor mij gedaan.
Dat noem ik nog eens SERVICE. Camper Plaza Bedankt!!

Betty Echten

No Title

18 mei 2019
Anonymous

Goede service

16 mei 2019

Kortgeleden onze camper gekocht bij dit bedrijf. Een goede ervaring, de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Goede service en keurige aflevering. Heel netjes een storing verholpen. Een goede ervaring dus wij raden dit bedrijf aan.

Fam. Elshof

No Title

5,0 rating
20 april 2019

5 april camper opgehaald is perfect afgeleverd en fijne mensen in omgang dit is onze tweede camper bij Caravanplaza harskamp
Zijn ook niet moeilijk met garantie wordt netjes opgelost

Fred van den tempel

Goede aflevering en uitgebreide voorlichting

19 april 2019

We hebben een occasion Hymer B574 gekocht. De voorlichting bij de aankoop was adequaat en bij de inruil werd gezocht naar een win-win situatie. De camper werd geheel nagekeken afgeleverd en alles werd in alle rust uitgelegd. Een zeer goed gevoel bij dit bedrijf

Dinie en Jan van der Leij

Camper Sunlight T68

5,0 rating
9 januari 2019

Vandaag onze camper opgehaald bij Camper Plaza Harskamp. Camper is tot volle tevredenheid opgeleverd door Nicky. Hij heeft zich volledig aan zijn afspraken gehouden, camper keurig afgeleverd en alle punten zoals besproken keurig afgehandeld. Wij zijn dan ook super tevreden over de aanschaf en zeker over Nicky die het allemaal keurig heeft gedaan. Super Nicky en nogmaals bedankt.

Willem en Joke van de Voort

Aflevering gekochte camper is prima

4,0 rating
7 januari 2019

Vandaag de Malibu opgehaald. Alles werd goed uitgelegd en de camper zag er netjes uit. Een rolgordijn werkte niet geheel goed, ter plekke werd het opgelost! De mensen van camperplaatsen zijn prettig in de omgang. Kortom een goede ervaring bij een goed bedrijf.
Marion

Marion van der Veer